Over Den Delft

Den Delft

Een Buitengewone Buitenplaats

Tussen Delft en Den Hoorn ligt Den Delft. Deze buitengewone buitenplaats heeft een keur aan planten en bloemen die met zorg zijn geselecteerd.

Bij Den Delft kan je activiteiten organiseren voor jong en oud. Ook kan er worden getuinierd, getekend, geschilderd etc. Er zijn tal van mogelijkheden.

In het voorjaar rond Koningsdag verkoopt Den Delft zijn heerlijke rabarber. Vaste klanten van Den Delft kunnen u vertellen dat het de lekkerste rabarber in zuid-Holland is en veel lekkerder dan in de supermarkt.

In het najaar is er de jaarlijkse pompoen verkoop. Met een ruime keus aan sierpompoenen die maanden lang meegaan.

 

Q: Wat kan Den Delft voor betekenen?

Den Delft geeft graag advies over aanschaf en verzorging van Planten. Daarnaast kunt u bij ons terecht met al uw vragen over ziektes van uw planten. Wij kunnen ook planten voor u op bestelling aanschaffen.

Q: Wat voor activiteiten organiseert Den Delft?

Den Delft organiseert allerlei activiteiten in overleg. Van tekenen en schilderen tot natuureducatie voor scholen. Neem contact op voor meer informatie

Q: Geeft u ook advies over zieke planten?

Den Delft geeft ook deskundig advies over het bestrijden van de meest voorkomende ziektes in planten. Kennen wij de ziekte niet die uw plant heeft komen wij graag een keertje langs om met eigen ogen te zien waar uw plant aan lijdt en nader te onderzoeken hoe dit probleem verholpen kan worden.

Meer info...

Wilt u meer weten over Den Delft. Bekijk dan de video's in de galerij. Een video zegt namelijk meer dan woorden.

Den Delft © 2012

error: Content is protected !!
X