Grassprietjes

Informatie over planten, tuinieren, uitjes en nog veel meer....

januari 12, 2017
rabarber-aardbei-yoghurt-ijs-600×400

Rabarber Aardbeien met Yoghurt – Recepten Den Delft


Recept Afdrukken
Rabarber Aardbeien met Yoghurt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
Bereiding
  1. Snijd beide uiteinden van de rabarberstengels af, spoel de stengels af onder de kraan, en snijd ze in stukken van 1-2 cm.
  2. Spoel de aardbeien af, verwijder de kroontjes en snijd ze in grove stukken.
  3. Doe rabarber, aardbeien en rietsuiker in een pan en kook ze op laag vuur zo'n 10 minuten, tot het een zacht mengsel is.
Garnering
  1. Verdeel de yoghurt over glazen schaaltjes. Verdeel de rabarber aardbei coulis over de yoghurt.
Variatietip
  1. Vervang de yoghurt eens door een schep vanilleijs. Heerlijk als dessert!
Notities

Meer rabarber info met kooktips, rabarber FAQ, handige links, informatie over de teelt van rabarber, rabarber evenementen.

Deel dit Recept

Comment Form

Den Delft © 2012

error: Content is protected !!
X