Grassprietjes

Informatie over planten, tuinieren, uitjes en nog veel meer....

januari 27, 2017

Aardappelschotel met Kaas en Bieslook

Lekkere ovenschotel. Een recept met aardappel, kaas en bieslook. De foto laat zien hoe het gerecht eruit ziet voordat hij in de oven gaat en hoe hij uit de oven komt.

Recept Afdrukken
Aardappelschotel met Kaas en Bieslook
Een oer-Hollands gerecht met aardappel, kaas en kruiden. Deze ovenschotel is gemakkelijk om te maken en nog lekker ook. Handig voor op een doordeweekse dag!
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 50 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 50 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
Voorbereiding
  1. Rasp de aardappels grof, met een keukenmachine.
  2. Knip de bieslook met een schaar in smalle ringetjes.
  3. Verwarm de oven voor op 200 °C
Bereiding
  1. Meng bieslook, spekreepjes, geperste knoflook, zout en peper door de aardappelen.
  2. Doe het aardappelmengsel over in een ingevette ovenschaal. Strijk de bovenkant glad.
  3. Roer de eieren los met de melk. Roer de kaas erdoor. Giet mengsel over de inhoud van de ovenschotel.
  4. Bak de aardappelschotel in 45 tot 60 minuten in het midden van de oven. Eet smakelijk!
Deel dit Recept
 

Comment Form

Den Delft © 2012

error: Content is protected !!
X