Natuureducatie Delft

Natuureducatie Delft voor scholen en onderwijs

 

Natuureducatie Delft is van elementair belang voor de groei & ontwikkeling van een kind. In contact met de natuur leren kinderen spelenderwijs samenwerken, creatief denken, creëren, en doen ze sociale vaardigheden en leerzame ervaringen op die ze anders zouden missen.
Den Delft organiseert natuureducatie in regio Delft. Den Delft heeft agrarische wortels en een boeiende plantenverzameling en is daarmee de perfecte partner om natuurervaringen door te geven.

U bent waarschijnlijk vergeten dat u als kind uw eerste vlinder zag, met een hengel uw eerste vis ving, of een hut bouwde in het bos. En toch weet u gewoon dat dat een euforisch moment geweest moet zijn. U bent het zich waarschijnlijk niet zo bewust, maar zulke lyrische ervaringen zijn van essentieel belang geweest om te worden wie u nu bent. Kinderen van de huidige generatie krijgen steeds minder kansen om zelf, eigenhandig, ook zulke ervaringen op te doen. Onze leefomgeving en leefwijze wordt namelijk steeds meer gereguleerd en in rechte banen geleid.

Lespakketten natuureducatie Delft

 

Wij verzorgen graag lespakketten natuureducatie voor scholen en onderwijs doeleinden. Graag denken we met u mee om een educatief programma samen te stellen dat afgestemd is op de lesstof op school. Contacteer ons om te informeren naar de mogelijkheden.

Lees meer over het belang van natuureducatie in het artikel Moeder Natuur als Leermeester.

Bekijk ook onze andere activiteiten:

Natuurfotografie

Tekenen en Schilderen

Tuinieren

 

Abonneer je voor onze nieuwsbrief ‘Plantvriendelijk’ vol met nieuws over planten, tuinier tips, uitjes en nog veel meer.

Plantvriendelijk

Contact & Aanmelden

Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden voor natuureducatie voor uw school of schrijf uw school in via het aanmeld formulier

 

Contact

Aanmelden

*= Verplicht

Den Delft © 2012

X